به گزارش جام جم سرا، ابتدا گوشت را بشویید و با استخوان و چربی به تکههای درشت، برش بزنید. پیازها را حلقهای برش بزنید.
کف قابلمه را کمی چرب کنید و کامل با حلقههای پیاز بپوشانید. روی پیازها را گوشت بچینید. مجددا پیاز و بقیه گوشت را هم روی پیازها چیده و زعفران آب کرده را با یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. این غذا باید با حرارت کم پخته شود. بهها را شسته و کرک روی آنها را بگیرید و حلقهای برش بزنید. سیبزمینیهای ریز را هم بشویید و پوست بگیرید.
گوجه و هویجها را هم خرد کنید. بعد از اینکه گوشتها نیمهپز شد، روی آنها را یک لایه به، بچینید. کمی زعفران آب کرده روی حلقههای به بریزید. آلو بخارا را هم اضافه کنید. سیبزمینیها را درسته روی آن ریخته و گوجه و هویج را هم به غذا بیفزایید.
مجددا روی همه مواد را با حلقههای پیاز کامل بپوشانید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید و در ادامه پخت، در قابلمه را با دمکن بپوشانید و بگذارید مواد پخته و آب آنها تبخیر شود. در انتها کره را هم آب کنید و روی مواد بریزید و تاس کباب را در ظرف مناسبی بریزید و با نان سنگک و سبزی تازه نوش جان کنید.
ضمیمه چاردیواری
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد