وضعیت نوازندگی از چین و لس‌آنجلس تا تهران

شهداد روحانی در نشست رسانه‌ای برگزاری کنسرتش در برج میلاد درباره تعداد اندک نوازنده‌های حرفه‌ای ایرانی و جزئیات کنسرت پنجشنبه خود صحبت کرد.
کد خبر: ۸۲۲۸۲۸

به گزارش مهر، روحانی در این نشست که در برج میلاد برگزار شد، با اشاره به این که دریافت مجوز و مراحل اداری برگزاری این کنسرت با تاخیر انجام شده است، بیان کرد: به دلیل طولانی شدن مراحل اداری، ما از پریروز توانستیم به صورت کامل تمرین داشته باشیم و علاوه بر تمرین اندک، فرصت تبلیغات و بلیت‌فروشی هم در اختیار نداشتیم.

این آهنگساز درباره تعداد اندک نوازنده‌های ایرانی نسبت به جمعیت ۸۰ میلیونی کشور انتقاد کرد و افزود: می‌گویند در چین با جمعیتی بیش از یک میلیاردنفر، 5/1میلیون پیانیست وجود دارد. البته نمی‌گویم ایران را با چین مقایسه کنیم اما با توجه به جمعیت جوانی که داریم، تعداد نوازنده‌ها و موزیسین‌های حرفه‌ای ما کم است.

این آهنگساز یادآور شد: من در شهر لس‌آنجلس آمریکا ساکن هستم. در این شهر که جمعیتی کمتر از شهر تهران دارد ۱۰ ارکستر حرفه‌ای فعالیت می‌کند. غیراز‌این، دفتری با ۳۰۰ صفحه وجود دارد که در آن نام ۲۰۰ نوازنده آزاد ثبت شده است و هر کس برای جمع کردن یک ارکستر می‌تواند به این دفتر مراجعه کند. اگر این تعداد موزیسین را در گروه‌های آزاد و ارکسترهای حرفه‌ای با هم جمع کنیم به رقم بالایی می‌رسیم بنابراین یک نوازنده مثل ایران نمی‌تواند به طور همزمان در چند ارکستر فعال باشد.

در همین رابطه روزنامه جام‌جم گفت‌وگوی مفصلی با این رهبر ارکستر شهیر ایرانی انجام داده است که بزودی منتشر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها