چربی های ترانس در روغن نباتی، مارگارین، شیرینی ها، سیب زمینی سرخ کرده و برخی غذاهای آماده که با روغن هیدروژنه پخته می شوند، وجود دارند.
به گزارش مهر، این چربی ها سبب افزایش کلسترول بد و کاهش کلسترول خوب شده و برای سلامت قلب مضر هستند. تولیدکنندگان موادغذایی از این چربی برای بهبود طعم، بافت و ماندگاری موادغذایی استفاده می کنند.
چربی های ترانس علاوه بر افزایش بیماری های قلبی عروقی، حافظه را نیز تحت تاثیر قرار می دهند. محققان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی ۱۰۱۸ داوطلب نشان می دهند مردانی که در رژیم غذایی خود از چربی های ترانس بیشتری استفاده می کنند، حافظه ضعیف تری دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد