بین هر لایه را ابتدا کمی شهد بمالید و با تکههای نازک میوه یا گردوی خرد شده پوشش داده و مقداری خامه فرم گرفته شده روی آن بمالید. آخرین برش کیک را هم روی آن گذاشته و مقداری خامه روی کیک بکشید و آن را در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت دوباره کیک را بیرون آورده و یک لایه دیگر روی آن خامه بکشید طوری که ضخامت خامه به چند میلیمتر برسد و با یک وسیله سر صاف یک نواخت آن را صاف کرده و مجددا در یخچال بگذارید تا خامه حسابی خودش را گرفته و بار دیگر بیرون آورده و اینبار میتوانید خامه را با یکی دو قطره رنگ خوراکی مورد نظر خود، رنگین کرده و خامه را درون قیف بریزید و با ماسوره شکوفهزنی اطراف کیک را تزئین کرده روی کیک را هم با شکلات رنده شده یا ترافل رنگی یا برشهایی از میوه تزئین کنید و در نهایت مقداری ژلاتین آب کرده و خنک شده روی همه آنها بریزید و در یخچال بگذارید تا ژلاتین کاملا بسته شده و کیک شما آماده برش شود.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد