ژلاتین 4 ورق , شیر250 میلی گرم, شکر4 قاشق غذاخوری, وانیل1.4 قاشق مرباخوری, خامه200 گرم, شکر3 قاشق غذاخوری, نشاسته ذرت2 قاشق مرباخوری, توت فرنگی200 گرم,
کد خبر: ۸۱۷۰۰۰
پاناکوتا یا Panna cotta

1.ژلاتین را در 150 میلی لیتر شیر سرد کمی حل کرده و به صورت بن ماری (حرارت غیر مستقیم بر روی بخار آب) حرارت داده تا ژلاتین کامل در شیر باز شود.

2.خامه و100 میلی لیتر شیر باقی مانده را به همراه شکر مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید . زمانی که جوش آمد سریع از روی حرارت بر دارید که قل نخورد . در همین زمان وانیل را اضافه کرده و مخلوط شیر و ژلاتین را نیز با مواد ترکیب کنید تا یک دست شود .

3.مواد را در در گیلاس مناسب جهت سرو بریزید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید .
برای تهیه سس توت فرنگی ، شکر و توت فرنگی را در مخلوط کن ریخته و به همراه دو قاشق مربا خوری نشاسته ذرت روی حرارت قرار دهید تاکمی غلیظ شود .

4.میتوانید سس را روی دسر داده در یخچال قرار دهید ولی معمولا برای این دسر سس را کمی که سرد شد هنگام سرو روی آن داده و سرو میکنند .

نکات :

۱ – از ترکیب تمام بِری ها میتوانید برای تهیه سس این دسر استفاده کنید .

۲ – این دسر با سس شکلات و سس کارامل نیز بسیار خوشمزه میشود و میتوانید این سس ها را نیز امتحان کنید .

۳ – به دلیل اینکه در تهیه این دسر از تخم مرغ استفاده نمیشود دسری سبک بوده و برای پایان یک وعده غذایی سنگین بسیار مناسب است .

۴ – برای تزیین این دسر معمولا از توت فرنگی و برگ نعنا استفاده میکنند.

(پیمونه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها