1.ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود و شیر یک دست شود .
2.ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند .
3.شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود .کف روی دسر کامل جمع نمایید .
4.آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید .
5.کمی از کمپوت های خرد شده کف لیوان های تک نفره ریخته و از دسر آماده شده روی آن بریزید و به مدت حداقل 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید .
6.پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه ، آناناس خرد شده ، سس توت فرنگی یا هر چیز دیگر که مد نظر و سلیقه خودتان می باشد تزیین نموده و سرو نمایید .
نکات :
۱ – دقت کنید این میزان ژلاتین دقیقا برای همین اندازه از مایعات مناسب بوده و در صورت اضافه نمودن مایعات یا ماست ژلاتین نیز باید افزوده شود .
۲ – ماست استفاده شده در این دسر باید چکیده و کم آب باشد .
۳ – با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه می توان طعم و رنگ این دسر را تغییر داد .
۴ – این دسر را داخل قالب های بزرگ تر هم میتوانید بریزید و قالب را پس از بستن برگردانید .
یک دسر ساده ، سبک و خوشمزه . می توانید پس از یک غذای خوشمزه و البته پر کالری و پر انرژی این دسر را برای مهمانانتان سرو نمایید .(پیمونه)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد