برادر برای برادر خط و نشان کشید

جام جم ورزشی: تورگان هازارد، برادر کوچکتر ادن هازارد که در مونشن گلادباخ توپ می‌زند، عنوان کرد که امیدوار است تیمش با چلسی هم گروه شود تا به برادر بزرگترش ثابت کند از او بازیکن بهتری است.
کد خبر: ۸۱۲۶۵۵
برادر برای برادر خط و نشان کشید

به گزارش جام جم ورزشی ، هازارد فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در پیراهن چلسی داشت و به عنوان بهترین بازیکن لیگ انتخاب شد. تورگان که پیشتر در چلسی بازی می‌کرد و تابستان گذشته به گلادباخ پیوست، عنوان کرد که می‌خواهد بازیکن بهتری نسبت به برادر بزرگترش باشد.
به گزارش سایت گل ، او گفت:"خیلی دوست دارم در چمپیونزلیگ مقابل چلسی بازی کنیم. من هیچگاه مقابل برادرم ادن بازی نکرده ام و این اتفاق می‌تواند یک اتفاق خیلی خوب برای خانواده ما باشد. به برادر بزرگترم ثابت می‌کنم که کدام هازارد، بهترین است !."

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها