قتل 2 جوان هنگام سرقت کبوترهای گاوداری

پرونده مردی که در جنایتی وحشتناک برای سرقت کبوتر از پشت بام یک گاوداری ، 2 برادر را به طرز فجیعی به قتل رسانده و اجساد آنها را داخل چاه انداخته بود ، برای بررسی روی میز قضات شعبه 71 دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت.
کد خبر: ۸۱۱۵۴

مردم متهم به نام محمدحسین -ر 12 مرداد امسال هنگامی که برای سرقت کبوتر به پشت بام یک گاوداری در منطقه نظرآباد رفته بود ، با دیدن 2 برادر به نامهای نادر و ناصر که روی پشت بام خوابیده بودند ، نقشه قتل آنها را طراحی کرد. این جوان ابتدا سراغ یکی از برادران که در خواب بود رفت و با میله ضرباتی به وی زد و برای مطمئن شدن از مرگش ، با چاقو چندین ضربه دیگر نیز به وی وارد کرد سپس سراغ برادر دیگر رفت و برای آن که سرنخی از جنایتش بر جای نماند ، او را از بالای پشت بام به پایین پرت کرد و بعد اجساد را داخل چاه آب انداخت .این مرد جنایتکار سپس با ربودن موتورسیکلت متعلق به 2 برادر ، فرار کرد.

موتورسیکلتی که راز گشود

روز بعد از جنایت هولناک ، کارگران گاوداری اجساد غرق خون 2 برادر را داخل چاه آب پیدا کردند. با پیدا شدن اجساد، کارآگاهان پلیس تحقیقات گسترده ای را برای دستگیری عامل جنایت - که فرضیه های پلیسی نشان می داد باید بخوبی با محیط گاوداری آشنا باشد - آغاز کردند.در بررسی های اولیه ، کارآگاهان پلیس چند مظنون و از جمله جوانی به نام محمدحسین را به اتهام قتل دستگیر و از وی بازجویی کردند. اما از آنجا که شواهد کافی برای اثبات قتلها علیه آنها وجود نداشت ، افراد مظنون آزاد شدند.در حالی کارآگاهان مشغول بررسی های علمی و پیچیده برای یافتن سرنخ هایی از 2 جنایت مرموز بودند، مرد میانسالی با مراجعه به ماموران گفت : فرزندش به نام محمدحسین به خواهرش گفته است که 2 نفر را به قتل رسانده و موتورسیکلت آنها را به سرقت برده است .با اظهارات این مرد که مدعی بود فرزندش عامل جنایت های هولناک در گاوداری است ، محمدحسین دستگیر شد. مرد جنایتکار در بازجویی ها با اعتراف به قتل 2 برادر گفت ، انگیزه اش از قتلها، سرقت کبوترهای گاوداری بوده ولی هنگامی که با 2برادر که روی پشت بام گاوداری خوابیده بودند ، روبه رو شده این 2 برادر را به قتل رسانده و موتورسیکلت آنها را به سرقت برده است .با اعترافات این مرد ، ماموران قطعات موتورسیکلت را که عامل جنایت برای فروش ، اوراق کرده بود ، از داخل مخفیگاهی در خانه یکی از اقوامشان کشف کردند و به این ترتیب پرونده برای صدور رای به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شده و بزودی قضات شعبه 71 این دادگاه پرونده این جنایت را بررسی خواهند کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها