
به گزارش جامجم، ساعت 17 یکشنبه مرد 54 سالهای به نام موسی هنگام عبور از شهرک طلاییه در بلوار امام حسین (ع) شهر بندرعباس متوجه افرادی شد که قصد سرقت کابلهای برق را داشتند.
او برای جلوگیری از سرقت، با آنها درگیر شد که در این درگیری یکی از سارقان با سلاح کلت به سمت مرد میانسال شلیک و او را از ناحیه پا مصدوم کرد.
سارقان سپس با سرقت کابل برق قصد ترک محل را داشتند که این شهروند دوباره سد راهشان شد و اجازه نداد آنها کابلهای برق را با خود ببرند. با حضور اهالی در محل، سارقان از محل فرار کردند.
سرهنگ مهدی بهرامی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان هرمزگان در این باره به جامجم گفت: خوشبختانه در این حادثه آسیب جدی به این شهروند وظیفهشناس نرسیده و او در بیمارستان بستری است. جستجوی پلیس برای دستگیری آنها آغاز شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی