به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، تروریست ها خودروهای بمب گذاری شده را دیشب در مناطق مرکزی بغداد و نزدیک دو هتل بزرگ منفجر کردند.
این انفجارها در برابر باشگاه العلویه در منطقه کرّاده و در نزدیکی هتل شرایتون روی داد و انفجار دیگر در نزدیکی هتل باب الفل در منطقه جادریه بغداد روی داد.
بر اساس برخی گزارشها، پلیس عراق سومین خودروی بمبگذاری شده در پارکینگ هتل بابل را خنثی کرد.
هنوز هیچ شخص یا گروه خاصی مسئولیت این حملات مرگبار را برعهده نگرفته است.
بغداد به تازگی آماج حملات تروریستی و بمبگذاری قرار گرفته است.
روز شنبه در پی انفجار یک بمب در رستورانی در محله شیخ عمر، یک غیر نظامی کشته شد و 5 نفر دیگر زخمی شدند.
این بمبگذاریها در بغداد در حالی صورت میگیرد که ارتش عراق همراه با نیروهای داوطلب مردمی در سراسر کشور به ویژه در استانهای الانبار و صلاح الدین در حال مبارزه با تروریستهای تکفیری گروه داعش است.
سازمان اطلاعات عراق چند روز پیش یک شبکه تروریستی وابسته به داعش را که قصد داشتند در مراکز حساس پایتخت بمب گذاری کند شناسایی و منهدم کرده بود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد