اتفاق عجیب و بی سابقه در فوتبال دنیا

وقتی صدرنشین لیگ خطر سقوط را احساس می‌کند

جام جم ورزشی: در لیگ کشور الجزایر تیم قعر نشین جدول شانس قهرمانی دارد و تیم صدرنشین جدول خطر سقوط را کاملا احساس می کند.
کد خبر: ۷۹۳۰۵۲
وقتی صدرنشین لیگ خطر سقوط را احساس می‌کند

در حالی که 26 هفته از لیگ دسته اول الجزایر گذشته، اختلاف امتیاز تیم‌های صدرنشین و قعرنشین این لیگ فقط 11 امتیاز است.

به گزارش جام جم ورزشی، مشرق‌نیوز نوشت: در حالی که در اکثر لیگ‌های دنیا، جداول لیگ‌ها نظم خود را پیدا کرده‌اند و حتی برخی لیگ‌ها در آستانه شناختن قهرمان‌های خود هستند، داستان در برخی نقاط جهان کاملا متفاوت است.

در لیگ 16 تیمی الجزایر، 26 هفته از مسابقات گذاشته و در حالی که چهار هفته دیگر مسابقات به پایان می‌رسد، جدول هنوز هم با تردیدهای بسیاری روبرو است.

رقابت فشرده تیم‌ها در این لیگ، تا حدی است که تیم قعرنشین جدول در لیگ الجزایر هنوز هم شانس قهرمانی دارد و البته صدرنشین لیگ، ممکن است به دسته پایین‌تر سقوط کند!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها