طرز تهیه:
گوشت را تمیز کنید و با یک کارد تیز، دو طرف آن را سوراخ کرده و هویج و سیر و کرفس و پیاز را برشهای بلند بزنید و از سوراخهای ایجاد شده وارد گوشت کنید. روی گوشت را هم نمک و فلفل بزنید و با یک نخ مناسب، گوشت را ببندید که مواد از آن خارج نشود. بعد کره آب شده را روی گوشت بریزید و آن را در فویل پیچیده و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت بگذارید تا بپزد. بعد از این مدت فویل را باز کنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر با حرارت کمتر بگذارید تا روی آن طلایی و سرخ شود. برای اینکه گوشت نرم و لطیف پخته شود، هر چند دقیقه یک بار از روغن و آبی که زیر گوشت جمع شده، با قاشق روی گوشت بریزید. بعد از پخت کامل ران برشته شده را به دیس مناسبی منتقل کنید و برش بزنید و بعد از برش زدن روی آن را سس بریزید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
سس این غذا، مخلوطی از آب قلم، سیر رنده شده و پیاز سرخ شده است که با رب گوجهفرنگی تفت خورده شده و دارچین و نمک به آن اضافه کردهاید. اطراف آن را هم با چند برش حلقهای لیمو و زیتون و خیارشور تزئین کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود