فرمانده انتظامی استان مازندران در تشریح این پرونده به جامجم گفت: عصر پنجشنبه کشف جسد دو مرد در منطقه جنگلی بزچفت بخش بابل کنار به ماموران پلیس اعلام شد که در ادامه تیمی از ماموران پلیس آگاهی و امنیت برای بررسی موضوع راهی محل جنایت شدند. در تحقیقات مقدماتی مشخص شد مقتولان دو برادر به نامهای عباس سیوهشت ساله و اسماعیل چهل ساله بودند که بر اثر اصابت گلوله به سر و صورت جان خود را از دست داده بودند.
سردار مسعود جعفرینسب افزود: پس از تحقیقات مقدماتی، اجساد قربانیان به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران با شناسایی خانواده قربانیان به تحقیق از آنها پرداخته و متوجه سرقت خودروی نیسان یکی از مقتولان پس از جنایت شدند. از سوی دیگر تحقیقات محلی نشان داد، قربانیان آخرین بار همراه پسرعموی خود به نام حسین بیستوپنج ساله دیده شده بودند.
فرمانده انتظامی استان مازندران ادامه داد: با کشف این سرنخ، حسین دستگیر شد که در بازجوییها به قتل اعتراف کرد و مدعی شد، دو برادر را به بهانه معامله اشیای عتیقه به منطقه جنگلی بزچفت کشانده و در یک لحظه آنها را غافلگیر کرده و با شلیک سلاح شکاری به قتل رسانده است. قاتل پس از این جنایت خودروی نیسان یکی از مقتولان و 15 میلیون تومان پولی را که همراه داشتند، سرقت کرده بود.
وی خاطرنشان کرد: متهم پس از اعتراف روانه زندان شد و در بازرسی مخفیگاهش خودرو، پول سرقتی و سلاح کشف شد. تحقیقات برای شناسایی انگیزه مرد جوان از این جنایت ادامه دارد.
مرور بزرگ ترین جنجال های تاریخ جام جهانی (8)