علی فاضلی در گفتوگو با فارس اظهار کرد: باید به این سمت حرکت کنیم تا نان به صورت غیریارانهای در کل جامعه توزیع شود، زیرا یارانه در این بخش به نانواییها جز ایجاد رانت غیرمعقول چیزی در پی ندارد؛ مضاف بر آنکه دولت بودجهای را برای کاهش قیمت نان در نظر میگیرد، اما در این بین برخی نانواییها با فروش آرد یارانهای به قنادیها و نانواییهای آزادپز تمام این زحمات را هدر میدهند.
وی تصریح کرد: در عین حال هدف ما در کنار قیمت معقول حفظ کیفیت نان است، نه آنکه هر چه یارانه بدهیم، دوباره از وزن چانه نان و کیفیت آن هم کاسته شود و با آزادپز شدن نانواییها دیگر بهانهای برای فشارهای افزایش هزینه نیروی انسانی و حاملهای انرژی وجود نخواهد داشت.
رئیس اتاق اصناف ایران در پاسخ به اینکه برای خانوادههای پر جمعیت و مناطق آسیبپذیر که روزانه تعداد قابل توجهی نان مصرف میکنند، چه فکری شده، گفت: همین مساله باعث شده تا مسئولان عجلهای برای انجام این کار نداشته باشند و در جلسات مختلف بهدنبال برنامهریزی و ارائه راهکار کارشناسی در این باره هستند که یکی از آنها افزایش یارانه قشر آسیبپذیر برای تهیه نان است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد