انتقال 14 پرواز جدید آسیایی و اروپایی به فرودگاه امام در روز یکشنبه
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور از انتقال 14 پرواز جدید آسیایی و اروپایی از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام خمینی (ره) در روز یکشنبه 8 آبان ماه جاری خبر داد.
کد خبر: ۷۸۷۲۹
اصغر کتابچی در گفت و گو با مهر ، گفت: در مرحله اول، استانبول، آنکارا، باکو، دهلی، مسکو، ایروان، کابل، کیف، تفلیس، تاشکن، دوشنبه و آلماتی، از جمله پرواز های جدید آسیایی واروپایی هستند که از دوروز دیگر(یکشنبه هفته آینده) از فرودگاه مهرآباد به امام خمینی(ره) انتقال خواهند یافت.
وی افزود: هماهنگی های لازم با شرکت های هواپیمایی برای انتقال این پرواز ها به فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به عمل آمده است.
کتابچی تاکید کرد: تمام شرکت هایی که این گونه پروازها را دارند باید پروازهایشان را بر طبق برنامه از هشتم آبان ماه از فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) انجام دهند وگرنه حق پرواز از فرودگاه مهرآباد نیز نخواهند داشت.
مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور خاطرنشان کرد: با انتقال کلیه پروازهای خارجی به فرودگاه مهرآباد ، تا چند ماه آینده کلیه پروازهای شبانه(از ساعت 24 شب تا 5 صبح) فرودگاه مهرآباد که عمدتا خارجی است ، تعطیل خواهد شد.