ورودی سالانه زندان‌ها 500 هزار نفر

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور گفت: سالانه 500 هزار نفر وارد زندان‌های کشور می‌شوند که بیشتر از نصف آنها کمتر از یک ماه در زندان می‌مانند.
کد خبر: ۷۸۶۸۱۹

به گزارش ایرنا، علی‌اصغر جهانگیر با تاکید بر این که مدت کوتاه اقامت افراد در زندان نشان دهنده بی‌نیازی به زندانی کردن آنان است، افزود: زندان باید بر زندانیان تاثیر فرهنگی و روانی داشته باشد، اما به دلیل کوتاه بودن مدت اقامت برخی افراد، در عمل این کار انجام نمی‌شود.

وی با اشاره به این که ورود برخی افراد به زندان‌ها ناشی از بخشنامه‌ها و قوانین نادرست است،عنوان کرد: زندان‌ها گاهی می‌تواند تاثیر مخرب روانی و شخصیتی بر افراد داشته باشد که برای جلوگیری از این آسیب باید روش‌های تنبیهی دیگری جایگزین زندان شود. جهانگیر افزود: بیش از یکهزار عنوان جرم زندان در قانون تعریف شده که نیازی به همه اینها نیست و باید از تعداد آنها کاست.

به گفته وی، هم‌اکنون 25 درصد زندانیان کشور بلاتکلیف یا تحت قرار هستند که تکلیف آنها باید سریع‌تر مشخص شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها