
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ایتارتاس، در پی برگزاری مذاکرات ایران و شش قدرت جهان در لوزان سوئیس،یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرد: « با تصویب شورای حکام، آژانس آماده اجرای نقش خود در تأیید اجرایی شدن اقدامات مرتبط با برنامه هسته ای است.»
پس از یک هفته مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران در لوزان سوئیس، گروه پنج بعلاوه یک و تهران به توافقی کلی دست یافتند که اساس توافق نامه جامع هسته ای را تشکیل می دهد.
فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه ای مشترک با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد انتظار می رود کار روی متن نهایی تا روز 30 ژوئن به پایان برسد.
{$convert_old_media}
وقتی «جوکر» هم دیگر جواب نمیدهد
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند