به گزارش جام جم ورزشی ، تیمهای فوتبال فرانسه و برزیل در دیداری تدارکاتی در ورزشگاه استاددوفرانس پاریس به مصاف هم رفتند که شاگردان دونگا در نهایت با پیروزی سه بر یک به نوعی انتقام شکست در جام جهانی 1998 را از خروسهای آبی گرفتند.
در آن رقابتها فرانسویها در یک بازی برتر و با درخشش زینالدین زیدان با سه گل برزیل را با تمام ستارگانش مغلوب کرده بود.
سلسائو در شرایطی موفق شد شاگردان دشان را شکست دهد که ابتدا با یک گل از این تیم عقب افتاده بود.
در این بازی واران در دقیقه 21 اولین گل بازی را برای فرانسه به ثمر رساند؛ اما در ادامه اسکار در دقیقه 40 و در نیمه دوم نیمار 57 و لوئیز گوستاوو 69 گلزنان برزیل بودند.
نیمار کاپیتان 23 ساله تیم ملی فوتبال برزیل دیشب چهل و سومین گل ملی خود را به ثمر رساند. او با این گل یک گام دیگر به علی دایی نزدیک شد که 109 گل ملی در کارنامه خود دارد و آقای گل ملی جهان به شمار می رود. بسیاری بر این باورند با توجه به روند گلزنی نیمار در تیم ملی برزیل و سن کم او ، وی قادر است در هفت سال آینده رکورد ارزشمند علی دایی را بشکند.
در ادامه تصاویری از دیدار برزیل و فرانسه را مشاهده می کنید:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: