دختری که با ربودن دختران خردسال آنها را در اختیار 2 شرور قرار می داد دستگیر شد.زنی با مراجعه به ماموران انتظامی با ارائه شکایتی عنوان کرد: وقتی از غیبت فرزندم هانیه که در ساعت مقرر به خانه می آمد نگران شدم ، متوجه شدم او توسط
کد خبر: ۷۸۲۹۱
دختری به نام الناز که پیش از این در همسایگی ما سکونت داشت ربوده شده است. با تشکیل پرونده ای در این ارتباط موضوع برای رسیدگی و صدور دستور قضایی به شعبه پنجم بازپرسی دادسرای جنایی ارسال و بازپرس توکلی پس از تحقیق از زن شاکی دستور پیگیری و تحقیق را در پایگاه ششم پلیس آگاهی صادر کرد.
دستگیری دختر شرور
با بررسی و تحقیق در این زمینه ماموران با سرنخ هایی که در این ارتباط به دست آوردند، موفق به شناسایی الناز شدند و با دستگیری متهم وی برای ادامه تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل شد.با تحقیق از متهم معلوم شد وی یک دختر شرور است که پیش از این نیز به اتهام فرار و ارتباط نامشروع دستگیر و مدتی در زندان تحمل کیفر کرده است .با به دست آمدن این اطلاعات در مرحله بعدی از تحقیقات مشخص شد، الناز با 2شرور در شرق تهران در ارتباط است و نامبرده پیش از این نیز به اتهام فریب یک دختر 14ساله وی را ربوده و در اختیار 2شرور دیگر قرار داده است.
اعتراف و انکار
در اعترافات متهم مبنی بر ارتباط با 2شرور و ربودن دختر بچه مدرسه ای (هانیه) ، روز گذشته متهم برای ادامه تحقیقات بار دیگر مقابل بازپرس جنایی قرار گرفت .وی گفت : من فقط یکی از شرورها را می شناسم و حاضرم او را در پلیس آگاهی چهره نگاری کنم .با ثبت اظهارات متهم که سعی در جنجال و هیاهو در دادسرا را داشت و مدام شاکی را تهدید می کرد، بازپرس جنایی بار دیگر دستور بازداشت وی را به اتهام آدم ربایی صادر کرد.بازپرس توکلی با اشاره به این پرونده به خبرنگارما گفت : روز اول الناز پس از دستگیری با صراحت به جرایم خود اعتراف کرد، اما پس از تحویل به بازداشتگاه وی از سوی چند دختر مجرم که در زمینه سرقت مسلحانه و ارتباط نامشروع در یک پرونده دستگیر شده اند، تحت تاثیر القائات آنها قرار گرفت و با وجود آن که با 2شرور رابطه دارد، اما سعی می کند با مقصر جلوه دادن خود، زمینه های فرار 2شرور تحت تعقیب را فراهم کند.بازپرس توکلی با اشاره به عملکرد مجرمانه متهم گفت : هادی یک شرور سابقه دار است و سعی می کند با جوسازی مانع از رسیدگی به پرونده اتهامی خود شود که در این ارتباط دستور قضایی لازم صادر شده است .