طرز تهیه پلو بندری:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم. سیر خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. زردچوبه ، ادویه و تن ماهی را با مواد تفت داده و نمک و فلفل ، گوجه فرنگی ،فلفل سبزتند و کمی از شوید را به آن می افزاییم.برنج رابه حالت دمی می پزیم و کمی شوید به آن می زنیم.برای ته دیگ برنج از کاهو استفاده می کنیم. کمی روغن در قابلمه ریخته و برگ های پهن کاهو را در کف قابلمه گذاشته و برنج دم کرده را درون قابلمه ریخته و از مواد آماده شده روی پلو ریخته و مقداری زعفران روی آن می ریزیم و به این ترتیب لایه لایه کار را ادامه می دهیم تا پلو و مواد تمام شود. سپس آن را با درجه حرارت کم روی گاز قرار می دهیم. پس از یک ساعت ونیم پلو بندری خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد