طرز تهیه پلو بندری:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم. سیر خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. زردچوبه ، ادویه و تن ماهی را با مواد تفت داده و نمک و فلفل ، گوجه فرنگی ،فلفل سبزتند و کمی از شوید را به آن می افزاییم.برنج رابه حالت دمی می پزیم و کمی شوید به آن می زنیم.برای ته دیگ برنج از کاهو استفاده می کنیم. کمی روغن در قابلمه ریخته و برگ های پهن کاهو را در کف قابلمه گذاشته و برنج دم کرده را درون قابلمه ریخته و از مواد آماده شده روی پلو ریخته و مقداری زعفران روی آن می ریزیم و به این ترتیب لایه لایه کار را ادامه می دهیم تا پلو و مواد تمام شود. سپس آن را با درجه حرارت کم روی گاز قرار می دهیم. پس از یک ساعت ونیم پلو بندری خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان