طرز تهیه پلو بندری:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می دهیم. سیر خرد شده را هم به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. زردچوبه ، ادویه و تن ماهی را با مواد تفت داده و نمک و فلفل ، گوجه فرنگی ،فلفل سبزتند و کمی از شوید را به آن می افزاییم.برنج رابه حالت دمی می پزیم و کمی شوید به آن می زنیم.برای ته دیگ برنج از کاهو استفاده می کنیم. کمی روغن در قابلمه ریخته و برگ های پهن کاهو را در کف قابلمه گذاشته و برنج دم کرده را درون قابلمه ریخته و از مواد آماده شده روی پلو ریخته و مقداری زعفران روی آن می ریزیم و به این ترتیب لایه لایه کار را ادامه می دهیم تا پلو و مواد تمام شود. سپس آن را با درجه حرارت کم روی گاز قرار می دهیم. پس از یک ساعت ونیم پلو بندری خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید