آموزش آشپزی / ته چین ماهی

مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی: ماهی قزل آلا: یک عدد، گشنیز: 2 قاشق سوپخوری، شنبلیله: 2 قاشق سوپخوری، نعناع: 2 قاشق سوپخوری، ترخون: 2 قاشق سوپخوری، رب انار: 1 قاشق سوپخوری، پیاز: 1 عدد، گردو خرد شده: 2 قاشق سوپخوری، زعفران: 3 قاشق سوپخوری، آرد: به میزان لازم، نمک وفلفل: به میزان لازم ، روغن سبزی پلویی: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۰۰۹۳

آموزش آشپزی /  ته چین ماهی

طرز تهیه:
ابتدا مواد داخل شکم ماهی راتفت می دهیم. پیاز را تفت داده اما نمی گذاریم که طلایی شود در حدی که شفاف و نرم شد کافی است. سپس سبزی را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد گردو را می افزاییم، نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و رب انار را می افزاییم. داخل شکم ماهی را با نمک وفلفل و زعفران دم کرده مزه دار می کنیم . بعد ماهی را در زعفران و سپس در آرد می غلطانیم و با موادی که آماده کرده ایم داخل شکم ماهی پر می کنیم. هر دو طرف ماهی را کاملا تفت می دهیم و بعد که هر دو طرف ماهی طلایی شد قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کرده و ماهی را داخل آن می گذاریم. سپس سبزی پلویی را روی ماهی ریخته و فشرده می کنیم و سیر تازه را هم لابه لای سبزی پلو می گذاریم .مقداری زعفران را روی آن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا آماده شود.

منبع: شبکه استانی مرکز همدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها