سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: براساس بازرسیهای صورت گرفته، طی یازده ماهه سال جاری تعداد 102 مجوز دفتر خدمات مسافرت هوایی تعلیق شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، براساس بازرسیهای به عمل آمده از 350 دفتر خدمات مسافرت هوایی از سوی بازرسان کمیته فنی این سازمان تعداد 57 فقره مجوز لغو و 102 مجوز به دلیل رعایت نکردن قوانین، مقررات و عدم تطبیق با آییننامه دفاتر خدمات مسافرت هوایی تعلیق شده است.دفاتر خدمات مسافرت هوایی که مجوز فروش بلیت هواپیما از این سازمان دریافت کردهاند، ضروری است به منظور جلوگیری از بروز مشکلات و رسیدگی به تخلفات احتمالی، مجوز خود را در معرض دید مشتریان قرار دهند.
بازرسان سازمان هواپیمایی کشوری به شکل مشترک با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از دوازدهم اسفند ماه جاری در قالب تیمهای بازرسی از دفاتر خدمات مسافرت هوایی به صورت محسوس و نامحسوس بازرسی به عمل میآورند.