سال سیاه ٢٠١٤ برای مسی به پایان رسیده و سال روشن ٢٠١٥ برای او شروع شده است؛ ستاره آرژانتینی بارسلونا که سال پیش نشانی از مسی همیشگی نداشت نتوانست توپ طلارا به دست بیاورد و با چشمانی حسرت بار رونالدو را دید که به توپ طلابوسه زد. بااین حال او در این سال دوباره به اوج برگشت و در ٢٠١٥ به تنهایی بیش از سه مهاجم کارکشته رئال مادرید گلزنی کرده است. به گزارش فیگارو به نظر می رسد راز موفقیت مسی در سال جدید تغذیه او است. نمایش خیره کننده لئو در دیدار برابر من سیتی در لیگ قهرمانان اروپا نشان داد که او نه تنها در لیگ، بلکه در بازی های اروپایی هم دوباره به اوج برگشته است. مسی البته با زدن ٢٧گل در لالیگا هم خودش را به کریس رونالدو نزدیک تر کرده و منتظر سبقت گرفتن از این بازیکن است. البته کارلوس رکساچ، یکی از اعضای بلندپایه و سابق باشگاه بارسلونا «پیتزا» را دلیلی برای ناکامی مسی توصیف کرده است! او در گفت وگو با «رجیو٧» در این مورد گفت: «اگر به قبل از ٢٠١٤ برگردیم می بینیم که مسی در باشگاه غذا می خورد و همانجا هم استراحت می کرد، ولی سال٢٠١٤ مسی بیش از چیزی که باید پیتزا خورد و آن طور افت کرد». این اظهارنظر ابتدا برای مطبوعات اسپانیا طنزآمیز به نظر رسید، ولی آنهایی که در باشگاه رابطه نزدیکی با مسی دارند اعلام کرده اند که این بازیکن آرژانتینی عاشق پیتزاست و حرف های رکساچ چندان بی دلیل نیست. مسی البته در تست های تمرینی که در بارسا هم داده نسبت به سایر مهاجمان این تیم کندتر شده بود که حالابه نظر می رسد با خوردن پیتزای کمتر این مشکل را هم حل کرده است!
(شرق)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: