جام جم آنلاین: عراق روز سه شنبه 11 اکتبر در فاصله 4 روز به برگزاری همه پرسی متن قانون اساسی روز خونینی را پشت سر گذاشت. در جریان حملات مختلف در این کشور ده ها نفر کشته و دستکم 100 نفر مجروح شدند.
کد خبر: ۷۷۳۶۶
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، مرگبارترین حمله روز سه شنبه علیه یک بازار شهر تلعفر در شمال غرب عراق رخ داد که در جریان آن 30 غیرنظامی کشته و 45 نفر مجروح شدند.
در یک حمله انتحاری علیه یک پست ایست بازرسی ارتش عراق در محله امیریه در غرب شهر بغداد 5 سرباز و 2 غیرنظامی کشته و 4 غیرنظامی مجروح شدند.
در عین حال 9 عراقی از جمله 2 مامور زن پلیس در حملات مختلف در بغداد به قتل رسیدند. در این حملات 25 نفر مجروح شدند.
در یک حمله انتحاری علیه یک واحد گشتی پلیس در الدوره در جنوب بغداد 3 مامور پلیس مجروح گردیدند.
در حمله مردان مسلح ناشناس به یک خودروی گشتی پلیس در شهر کرکوک در شمال عراق 4 مامور پلیس کشته و 4 مامور دیگر مجروح شدند.
این در حالی است که فقط 4 روز تا برگزاری همه پرسی متن قانون اساسی عراق در روز 15 اکتبر باقی است.از بیش از 15.5 میلیون نفر مردم عراق ، دعوت شده تا در همه پرسی روز شنبه شرکت کنند.
برای برگزاری همه پرسی تدابیر امنیتی اتخاذ شده اند تا مانع از تشدید خشونت ها شوند.از روز 13 تا 16 اکتبر فرودگاه بین المللی بغداد تعطیل بوده و مرزهای زمینی عراق و نیز مرزهای بین استانی در این کشور مسدود خواهند شد.
استفاده از خودرو به شدت محدود شده و حمل سلاح مگر برای محافظان شخصیت های سیاسی ممنوع خواهد بود.