طرز تهیه:
گوشت مرغ یا بوقلمون را با عدس و پیاز در یک قابلمه مناسب بریزید و پنج لیوان آب روی آن ریخته و روی حرارت بگذارید تا بپزد. بعد برنج و نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها کشک را درون آش بریزید و بگذارید بجوشد و قوام بیاید. سپس گوشت را از آش در آورید و از استخوان جدا کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. نمک آن را اندازه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین و این آش خوشمزه و خوشرنگ را همراه اعضای خانواده نوش جان کنید. (جام جم سرا)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد