طرز تهیه:
برای تهیه شیرینی خانگی کشمشی ابتدا تخممرغها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را بزنید تا کاملا پف کرده و از ظرف نریزد. پودر قند و کره را هم در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید که کرم رنگ شود. زردهها و وانیل و رنده پوست پرتقال را هم به آن اضافه و مخلوط کنید.
آرد را کمکم بریزید و آرام هم بزنید. کشمش را به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق به آرامی سفیده تخممرغ را اضافه کرده و از یک جهت دورانی مخلوط کنید. فر را از قبل گرم و سینی آن را کمی چرب کنید و از مواد آماده شده با رعایت فاصله، روی سینی فر بریزید و در دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید. پس از خنک شدن شیرینیها را از سینی جدا کنید و در ظرف دردار بچینید تا خیلی خشک نشوند. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است