دختر جوان به ماموران گفت: چندی پیش در شبکه اجتماعی «وایبر» با جوانی به نام ابراهیم آشنا شدم. پس از چند روز در پارک چیتگر با هم قرار گذاشتیم. او در مقابل یک آبمیوهفروشی توقف کرد و در حالی که کیفم داخل ماشین بود پیاده شدیم. امیر به بهانه برداشتن تلفن همراهش سوار خودرو شد و از محل گریخت.
با توجه به شیوه و شگرد سرقت، کارآگاهان توانستند ابراهیم را شناسایی کنند. متهم سی و یک ساله تابستان امسال هم پس از دوستی با دختری در وایبر، در اولین قرار ملاقات 13میلیون تومان از او اخاذی کرده بود. متهم پس از دستگیری با رضایت شاکی و سپردن وثیقه از زندان آزاد شده و دوباره اقدامات مجرمانهاش را آغاز کرده بود.
متهم پنجم بهمن در مخفیگاهش در خلیج شماره 2 دستگیر و به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران منتقل شد. با اعتراف صریح متهم به سرقتی بودن اموال کشف شده از مخفیگاهش، شناسایی و دعوت از شکات دیگر در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت. یکی از شکات پس از شناسایی متهم عنوان کرد که به همین شیوه و در حالی که متهم یک دستگاه خودرو پراید در اختیار داشته مورد سرقت قرار گرفته است. با اعتراف صریح متهم به سرقتهای مشابه از دختران جوان و شناسایی تعدادی از شکات پرونده، برای او از سوی مقام قضایی قرار قانونی صادر شده و متهم برای انجام تحقیقات در اختیار پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم