احتمال تجهیز گلکسی اس 6 به بدنه‌ی پلاستیکی

تصاویر یک کاور جدیدِ از گلکسی اس ۶ فاش شده که تغییراتی در ماژول فلاش و سنسور سنجش ضربان قلب در این گوشی نمایان است. همچنین این کاور برای تلفن‌های پلاستیکی استفاده می‌شود.
کد خبر: ۷۶۴۶۰۳
احتمال تجهیز گلکسی اس 6 به بدنه‌ی پلاستیکی

به گزارش جام جم کلیک: از روی این تصاویر می‌توان متوجه شد که سامسونگ تغییراتی در دوربین و فلاش و سنسور سنجش ضربان قلب ایجاد کرده است. هنوز مشخص نیست که این تصاویر ساختگی هستند یا واقعی اما اگر واقعی باشند حداقل اولین تغییرات ایجاد شده در گلکسی اس ۶ مربوط به بخش قرار گیری دوربین است.

در گلکسی اس ۵ برای اولین بار سنسور ضربان قلب سنج اضافه شد که استفاده از آن کمی سخت بود و برای تشخیص صحیحِ ضربان قلب نیز نیاز به زمان نسبتا زیادی داشت. بسیاری این سنسور را بلااستفاده عنوان کردند و برخی نیز از آن خوششان آمد اما به نظر می‌رسد سامسونگ روی استفاده از این سنسور همچنان پافشاری می‌کند.

اگر این تصاویر واقعی باشند، شایعه استفاده از بدنه‌ی فلزی در گلکسی اس ۶ نیز حقیقت نخواهد داشت چرا که عموما این نوع از کاورهای لاستیکی روی بدنه‌های پلاستیکی قرار می‌گیرند. ممکن است گلکسی اس ۶ نیز همچون گلکسی نوت ۴ از بدنه‌ی پلاستیکی با فریم فلزی بهره ببرد.

انتظار داریم سامسونگ در کنگره‌ی جهانی موبایل بارسلون از گلکسی اس ۶ رونمایی کند.

منبع: زومیت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها