نیمهی دوم سال 92 بود که بهتدریج اجرای موسیقی پاپ در سالن همایشهای برج میلاد تهران کم شد و حضور خوانندگان پاپ در این سالن رنگ باخت. پس از این تصمیم مدیران برج میلاد، خوانندگان پاپی که اتفاقا تعداد مخاطبانشان قابل توجه بود، به سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی نقل مکان کردند که اگرچه سالن بزرگتری است، اما از نظر کیفیت و قابلیت، در رتبهی پایینتری نسبت به سالن برج میلاد قرار دارد.
فرزاد هوشیار، مدیرعامل برج میلاد در گفتوگویی که مدتها بیش دربارهی همین موضوع با رسانهها داشت، اعلام کرد که دلیل این تصمیم در اولویت قرار گرفتن موسیقی سنتی برای مجموعه است و با توجه به ویژگیهایی که این سالن دارد و اینکه حمایت کمتری از موسیقی سنتی میشود، حضور اهالی موسیقی اصیل ایرانی در این سالن در اولویت است.
اما مدیرکل دفتر موسیقی در نشستی که دیماه امسال داشت، اعلام کرد: از سیامین جشنوارهی موسیقی فجر به بعد، کنسرتها دوباره در سالن همایشهای برج میلاد روی صحنه خواهند رفت و این، حاصل تفاهمنامهای است که با برج میلاد و نیروی انتظامی امضا شده است.
حالا با آغاز سیامین جشنوارهی موسیقی فجر، 13 گروه موسیقی پاپ در قالب این جشنواره و در همین سالن روی صحنه خواهند رفت و خوانندگان پاپ باز هم تجربهی اجرا در این سالن را پشت سر خواهند گذاشت. حالا باید دید که مدیران برج میلاد قصد آشتی کردن با این ژانر موسیقایی را دارند و آیا جشنوارهی موسیقی فجر فصل جدیدی را برای هنرمندان موسیقی پاپ رقم خواهد زد؟
در بخش پاپ سیامین جشنوارهی بینالمللی موسیقی فجر، فریدون آسرایی، مازیار فلاحی، گروه «چارتار»، سیروان خسروی، احسان خواجهامیری، شهرام شکوهی، فرزاد فرزین، محسن یگانه، گروه «دنگشو»، بابک جهانبخش، بنیامین بهادری، گروه «سون» و محمد علیزاده از 23 بهمن تا 1 اسفند روی صحنه می روند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد