آموزش آشپزی

طرز تهیهٔ دمنوش زرشک و نعنا

جام جم سرا:‌مواد لازم- زرشک تازه: ۲ قاشق غذاخوری، نعنا تازه: ۴ تا ۵ برگ، عسل: یک قاشق غذاخوری، نبات: در صورت تمایل یک تکه کوچک.
کد خبر: ۷۶۰۲۶۷
طرز تهیهٔ دمنوش زرشک و نعنا

طرز تهیه:

ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته‌اید، بریزید. نعنا را هم به این دم نوش اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. این دم‌نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می‌کند، اما می‌توانید از یک تکه نبات برای شیرین‌تر شدن آن استفاده کنید. (چاردیواری- ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها