زهرا عبداللهی امروز دوشنبه در حاشیه جشنواره غذای سنتی در تربت حیدریه در جمع خبرنگاران افزود: اضافه وزن، باعث بروز انواع بیماری های غیر واگیر دار و افزایش انواع سرطان ها شده است.
وی گفت: مصرف بی رویه فست فودها، قند و چربی و عدم استفاده منظم از انواع سبزیجات در برنامه غذایی باعث اضافه وزن و چاقی در افراد می شود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سوء تغذیه در اغلب افراد، افزود: با برنامه ریزی های این وزارت بهداشت در دو دهه گذشته، سوء تغذیه در کودکان به کمتر از پنج درصد کاهش یافته است.
عبداللهی گفت: سوء تغذیه و ناامنی غذایی در برخی استانها از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مشاهده می شود.
وی افزود: بر اساس مطالعات میدانی، کمبود ریزمغذی ها، آهن و انواع ویتامین ها به ویژه در کودکان دو تا پنج سال، دانش آموزان و زنان باردار در استان های مزبور وجود دارد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: برای کاهش بیماری های تغذیه ای باید الگوی مصرف غذایی مردم اصلاح شده و استفاده از غذاهای سنتی و بومی در هر منطقه گسترش یابد.(ایرنا)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد