قفس های باغ وحش کرواسی آماده پذیرایی از داوطلبان

جام جم آنلاین: یک باغ وحش در کرواسی برای بازدیدکنندگان از حیوانات ، شرایطی فراهم می آورد تا به طور کامل حیوان بودن و زندگی حیوانی در باغ وخش را تجربه کنند.
کد خبر: ۷۵۵۴۲

به گزارش آنانوا ، در این باغ وحش زمینه ای فراه شده است تا افرادی که دوست دارند مدتی را در قفس های باغ وحش زندگی کنند.
مسئول این طرح می گوید ما شرایطی را فراهم می کنیم تا علاقمندان به حیوانات از داخل یک قفس در باغ وخش با حیوانات دیگر همگرایی و همفکری کنند و ببینند از درون قفس دنیای بیرون چه حال و هوایی دارد.
مالدن آنیک رئیس باغ وحش زاگرب می گوید:«دو قفس برای این پروزژه کنار گذاشته شده و افراد داوطلب می توانند دنیای درون قفس را از این طریق تجربه کنند».
وی همچنین گفت هدف از این پروژه ارسال پیامی برای انسانها است که قدردان زمین و محیط زیست خود و حیوانات باشند.

بزرگترین خرگوش عروسکی دنیا بر فراز یکی از کوه های ایتالیا
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها