![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
برای تهیه املت فرانسوی لازم است از سه تخممرغ استفاده کنید. باید تخممرغها را در ظرفی بخوبی هم بزنید و در یک ماهیتابه کره بریزید. بعد از اینکه مایه املت را در ماهیتابه ریختید، باید قاعده سرعت را رعایت کنید. یعنی هم بگذارید املت پخته شود (قهوهای و سوخته نشود) و هم اینکه به ظرف نچسبد. اگر بتوانید مایعی با سبزی خرد شده و پنیر گدار یا قارچ سرخ شده درست کنید و در میان املت بگذارید تا بعدها که دو طرف املت را جمع کردید، یک ساندویچ تخممرغ مناسب داشته باشید. همان طور که میبینید املت فرانسوی برخلاف املت ایرانی، گوجه یا رب ندارد. لازم هم نیست بگویم که باید از فلفل و نمک استفاده کنید، لازم است؟
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: