از سوی دیگر با ردیابی گوشی تلفن همراه شاکی، ماموران پسر جوانی را دستگیر کردند که در بازجوییها گفت: گوشی تلفن را در زمان شرکت در قمار و شرطبندی از جوانی به نام حسن بیست و سه ساله گرفتهام.
با توجه به اظهارات این شخص، حسن به عنوان یکی از مجرمان سابقهدار در زمینه کیفقاپی و سرقت موتورسیکلت مورد شناسایی قرار گرفت و شاکی نیز تصویر وی را شناسایی کرد.پس از شناسایی حسن به عنوان یکی از اعضای گروه سارقان، دستگیری وی در دستور کار پایگاه پنجم آگاهی قرار گرفت و کارآگاهان متوجه شدند که متهم از سوی کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی و به اتهام سرقت موتورسیکلت دستگیر شده است. بلافاصله هماهنگیهای لازم انجام و حسن برای ادامه تحقیقات در اختیار پایگاه پنجم آگاهی قرار گرفت.حسن در بازجوییها لب به اعتراف گشود و به سرقت و کیفقاپی از شاکی و همچنین دهها فقره کیفقاپی دیگر در مناطق عبدلآباد، خانیآباد، شهرک شریعتی، شهرک ولیعصر و... اعتراف کرد.
در ادامه تحقیقات دیگر همدستان متهم نیز شناسایی و دستگیر شدند.سارقان در ادامه اعترافاتشان عنوان کردند که از گوشیهای تلفن همراه سرقتی جهت شرکت در قمار و انجام شرطبندی استفاده کردهاند. تحقیقات از متهمان در پلیس آگاهی ادامه دارد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد