هاشمی: وزیر تشخیص دهد باز هم به فوتبال پول می‌دهیم

معاون مالی و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان ضمن تشریح چگونگی افزایش 50 درصدی بودجه این وزارت تاکید کرد، صرف‌نظر از هشت میلیارد پرداخت شده به فدراسیون فوتبال، چنانچه روزی تشخیص دهد باز هم به این فدراسیون پول تزریق می‌شود.
کد خبر: ۷۴۷۸۱۳

به گزارش جام‌جم، مناف هاشمی که به مناسبت ارائه لایحه بودجه سال آینده کل کشور در یک نشست خبری که در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، درباره جزئیات بودجه سال‌ آینده ورزش گفت: مجموع بودجه ورزش در لایحه دولت 709 میلیارد تومان است که 162 میلیارد و 600 میلیون تومان در حوزه جاری و بقیه آن در حوزه عمرانی درنظر گرفته شده است.

او در ادامه به موضوع حسابرسی از فدراسیون‌های مختلف پرداخت و درباره فدراسیون فوتبال گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با فدراسیون فوتبال داشتیم، پیش‌بینی ما حدود 72 میلیارد تومان درآمد برای این فدراسیون از منابع مختلف بود. حسابرسی امسال فوتبال هنوز تمام نشده است، اما طبق آخرین آمار تا پانزدهم آذر فدراسیون فوتبال حدود 56 میلیارد تومان وصولی از منابع مختلف داشته است، از جمله محل فیفا، AFC و دیگر منابع. فدراسیون تعهد داده بود که 72 میلیارد تومان درآمد داشته باشد و ما نیز توافق کرده بودیم که تا سقف هشت میلیارد به فدراسیون کمک کنیم که تعهدمان را انجام دادیم، حالا اگر نیاز باشد و شخص وزیر تشخیص دهد خارج از تعهد، کمک به فدراسیون فوتبال انجام می‌گیرد.

وی درباره احتمال تعطیل شدن برخی برنامه‌های آماده‌سازی تیم‌های ملی گفت: وقتی فدراسیون فوتبال پیش‌بینی می‌کند 70 میلیارد درآمد داشته باشد یعنی همه اردوها و مسابقات را پیش‌بینی کرده است. حالا مازاد از این مبلغ، اگر وزارت ورزش و جوانان ببیند فوتبال کشور و ورزش ایران به مشکل برخورده است با احساس مسئولیتی که دارد، مطمئنا پا پیش خواهد گذاشت.

هاشمی با اشاره به مشکلات مالی فدراسیون‌ها نیز گفت: مشکلات مالی فدراسیون‌ها یا به دلیل بی‌پولی است یا به‌دلیل مدیریتی در حوزه پول. 70 میلیارد تومانی برای فدراسیون‌ها پیش‌بینی شده است، 50 میلیارد به آنها کمک ‌کرده‌ایم و حدود 20 میلیارد هم از منابع سال قبل در ابتدای سال 93 به فدراسیون‌ها تزریق داشته‌ایم. با 20 درصد باقی‌مانده بودجه پیش‌بینی شده با کمک وزارت ورزش و جوانان به فدراسیون‌ها نزدیک صد میلیارد می‌شود. از طرف دیگر فدراسیون‌ها نیز تعهد داده‌اند خودشان از منابع دیگر درآمد داشته باشند؛ مثلا فدراسیونی مثل تکواندو اگر دو میلیارد تومان بودجه می‌گیرد، تعهد داشته دو برابر این عدد را از منابع دیگر درآمدزایی کند. با این حال وزارت ورزش و جوانان امروز به 46 فدراسیون دیگر هشت میلیارد تومان پرداخت می‌کند.

معاون توسعه منابع و پشتیبانی وزارت ورزش و جوانان درباره طرح‌های نیمه‌تمام دولت گفت: بیش از 3000 طرح نیمه‌تمام وجود دارد و 420 طرح نیمه‌کاره از صفر تا 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که می‌توانیم آنها را واگذار کنیم. در هشت استان نیز فراخوان داده شده و نتیجه‌‌بخش بوده است؛ به عنوان مثال نقش‌جهان به فولاد مبارکه واگذار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها