به گزارش ایرنا، داوود کشاورزیان دیروز در حاشیه مراسم یادمان قربانیان سوانح رانندگی در آسایشگاه خیریه کهریزک در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: با برنامهریزیهای انجام شده ظرف یک تا دو هفته آینده عملیات پلمب مخازن سوخت رانندگان ترکیه در ایران آغاز میشود و در این میان بیشتر ضررها متوجه طرف ترکیه خواهد بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: دریافت عوارض از رانندگان کامیونهای ترکیه را در خصوص توسعه روابط دو کشور نمیدانیم، اما با مطالعه راهکارهای زیاد درصدد هستیم مخازن سوخت این کامیونها را در ایران پلمب کنیم.
کشاورزیان تصریح کرد: پیش از این ترکیه بابت عوارضی که از رانندگان ایرانی دریافت میکرد، سوختی تحویل رانندگان نمیداد، اما عوارضی که بابت سوخت از رانندگان ترکیه دریافت میشد بابت دریافت سوخت کامیونهای ترکیهای در ایران بود.
وی تصریح کرد: این امر سبب شده که تعداد رانندگان ایرانی برای تردد در خاک ترکیه کمتر شود، اما آمار کامیونهای ترکیه برای رفت و آمد در خاک ایران هنوز کاهش نیافته است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: طبیعی و حق هر دولتی است که با استفاده از هر روشی حالت تعادل را در این زمینه برقرار کند، بنابراین جمهوری اسلامی ایران با عدم تحویل سوخت به رانندگان کامیونهای ترکیهای درصدد است روش عادلانهای را ایجاد کند.
کشاورزیان با بیان اینکه هیچ تفکر سیاسی در پشت این مساله وجود ندارد، گفت: متاسفانه دستاندرکاران حمل و نقل ترکیه فکر کردند سهم ناوگان ترکیه در جابهجایی بار در منطقه کاهش خواهد یافت، اما سهم ناوگان ایرانی اکنون رو به رشد است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم