جام جم سرا به نقل از جام نیوز: برخی خوردنیها که باعث براق شدن ناخن شده یا برای رشد و سلامت آن مفیدند عبارتند از:
دانه کدو تنبل:
روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن میشود و نقش ساختاری در بافتهای پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
هویج:
ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن میشود.
موز:
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن میشود.
کلم بروکلی:
منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن میشود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد