کاهش توزیع فرآورده‌های سوختی در کشور

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی و نظارت بر حمل و نقل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان این‌که در سال گذشته روزانه 247 میلیون لیتر پنج فرآورده سوخت یارانه‌ای در کشور توزیع می‌شد، گفت: در شش ماهه نخست امسال به استثنای بنزین در دیگر فرآورده‌ها با کاهش توزیع مواجه بودیم.
کد خبر: ۷۳۰۱۸۲

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قاسم خورشیدی دیروز در جمع دبیران کمیسیون‌های استانی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیشترین کاهش توزیع را مربوط به نفت کوره اعلام کرد و افزود: بیشترین تمرکز صورت گرفته از سوی ستاد روی نفت گاز (گازوئیل) است که در بخش‌هایی همچون حمل و نقل، نیروگاه‌ها، کشاورزی، صنایع و دیگر بخش‌ها توزیع می‌شود.وی، با اشاره به فعال بودن 745 هزار کارت سوخت ناوگان حمل و نقل دیزلی در کشور، اظهار کرد: 780 هزار کارت سوخت برای ناوگان حمل و نقل دیزلی صادر شده که از این تعداد 745 هزار فعال بوده و روزانه 120 میلیون لیتر حق برداشت سوخت به حساب‌شان واریز می‌شود.

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی و نظارت بر حمل و نقل، با اشاره به برخی از راهکارهای اجراشده به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت، گفت: اجرای طرح منطقه‌ای عرضه سوخت، اصلاح دوره ذخیره‌سازی حق برداشت از 72 به 48ساعت، اصلاح بانک اطلاعاتی فیمابین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه کشور از جمله اقدام‌ها و راهکارهای اجرا شده در این زمینه بوده است.

خورشیدی، بخش عمده تخلفات در حوزه فرآورده‌های نفتی را در نیروگاه‌های کشور اعلام کرد و گفت: 82 نیروگاه فعال در کشور داریم که در سال 92به میزان 27 میلیارد لیتر سوخت دریافت کرده‌اند.

وی نظارت و کنترل در جلوگیری از بروز تخلف در نیروگاه‌ها را موثر دانست و افزود: به طور مثال در پایشی که در یکی از نیروگاه‌های کشور صورت گرفت 10 درصد از سوختی که به این نیروگاه اختصاص یافته بود، وارد نیروگاه نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها