برگزیده و بستری شدن همزمان احمدرضا احمدی

احمدرضا احمدی، نویسنده و علیرضا گلدوزیان، تصویرگر در حالی مانند سال گذشته از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌ عنوان نامزد دریافت جایزه جهانی آسترید لیندگرن در سال 2015 معرفی شدند که روز گذشته احمدی به دلیل وخامت حال عمومی در بیمارستان بستری شد.
کد خبر: ۷۲۹۲۳۵

به گزارش ایسنا، جایزه‌ جهانی آسترید لیندگرن، بزرگ‌ترین جایزه ادبیات کودک و نوجوان در سطح جهان است که از آن به‌عنوان جایزه اسکار ادبیات کودک نام می‌برند.

آسترید لیندگرن، نویسنده بنام سوئدی در سال 2002 در نودو چهار سالگی درگذشت. دولت سوئد برای گرامیداشت یاد وی مسابقه‌ای جهانی با نام او پایه‌گذاری کرد، که هر ساله در این کشور برگزار می‌شود. هدف از اهدای این جایزه تقویت و بالا بردن کیفیت در ادبیات کودک و نوجوان و ارتقای حقوق کودکان در جهان است.

طی سال‌های گذشته نویسندگان و تصویرگرانی از کشورهای اتریش، آمریکا، برزیل، انگلیس، ژاپن، ونزوئلا، استرالیا، بلژیک، فلسطین، هلند، آرژانتین و سوئد این جایزه را به خود اختصاص داده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها