پای سیب یک شیرینی و در عین حال دسری است که هم خوشمزه بوده و هم درست کردن آن آسان است. در این برنامه آشپزی تهیه پای سیب آموزش داده می‌شود.
کد خبر: ۷۲۸۵۵۷
آموزش آشپزی / پای سیب + فیلم

مواد لازم برای تهیه پای سیب:

شکر: ۱ پیمانه،

شیر: 1/3 پیمانه،

کره: ۱۵۰ گرم،

آرد: ۱/۵ پیمانه،

تخم مرغ: 3 عدد،

روغن جامد یا کره گیاهی: 100 گرم،

بیکینگ پادر: 1/2 قاشق چایخوری،

وانیل: 1/2 قاشق چایخوری،

نمک: به مقدار لازم،

سیب: 1 کیلو گرم،

شکر: 200 گرم (برای کارامل)،

دارچین: یک قاشق غذاخوری،

آب سرد: 6 قاشق سوپخوری ( برای کارامل).

طرز تهیه : ابتدا شکر را همراه 6 قاشق آب سرد در قابلمه بریزید روی آتش قراردهید تا کارامل شود. پس از کارامل شدن بلافاصله از روی آتش بردارید در قالب بریزید و قالب را دور بگردانید تا تمام کف قالب از کارامل پوشیده شود .سیبها را پوست کنده و به قسمت های 8 تایی تقسیم کرده ودانه های آن را جدا کنید . پره های سیب را روی کارامل چیده و کمی فشاردهید.فر را با حرارت 205 درجه سانتیگراد روشن کنید . تخم مرغ ، وانیل ، نمک و شکر را در کاسه ای ریخته و با تخم مرغ زنی برقی بزنید تا سفید و غلیظ شود .سپس آرد را روی مایه الک کنید و با کمک قاشق چوبی یا لاستیکی با روش از پائین به بالا بدون دادن گردش دورانی مایه را به آرامی هم بزنید تا کاملاٌ آرد مخلوط شود آنگاه با همین روش کره را که قبلاٌ آب کرده اید در مایه بریزید وقتی همه مواد با هم مخلوط شد مایه را در قالب روی سیبها بریزید و قالب را روی طبقه وسط فر 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد . پس از 30 دقیقه قالب را از فر بیرون بیاورید و یک سینی را روی قالب بگذارید و برگردانید .نکته : شما میتوانید این کیک را با انواع میوه ها درست کنید.

منبع: پایگاه اینترنتی شبکه اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها