آموزش شیرینی پزی

طرز تهیه کلوچه کشمشی

مواد لازم برای 8 نفر:1 ¾ پیمانه آرد کامل- 2/5 قاشق چایخوری جوش‌شیرین- 3 قاشق غذاخوری شکر- ¼ قاشق چایخوری نمک- 6 قاشق غذاخوری کره آب شده- دو قاشق چایخوری پوست پرتقال- ¼ پیمانه کشمش- یک عدد تخم‌مرغ درشت- 4 تا 5 قاشق غذاخوری خامه.
کد خبر: ۷۲۴۷۷۰
طرز تهیه کلوچه کشمشی

جام جم سرا: تهیه مواد کلوچه کشمشی 30 دقیقه و پخت آن 15 دقیقه زمان می‌برد.

طرز تهیه:

فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید. (نون و نمک)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها