افتتاح دو ایستگاه مترو معطل پله‌برقی

با وجود اتمام عملیات عمرانی دو ایستگاه متروی عبدل‌آباد و شریعتی واقع در خط 3 مترو، اما هنوز مسئولان مربوطه نسبت به بازگشایی این دو ایستگاه اقدام نکرده‌اند، هرچند مدیر روابط عمومی و امور بین‌المللی شرکت متروی تهران و حومه اعلام کرده است که افتتاح این دو ایستگاه در انتظار تحویل پله برقی است!
کد خبر: ۷۲۴۴۹۳
افتتاح دو ایستگاه مترو معطل پله‌برقی

علی‌اکبر روح‌نواز در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به چرایی عدم افتتاح و بازگشایی دو ایستگاه متروی عبدل‌آباد و شریعتی واقع در جنوب خط 3 مترو گفت: در اردیبهشت‌ماه امسال 12 کیلومتر از خط 3 مترو توسط شهردار تهران افتتاح شد که وعده تکمیل و بازگشایی دو ایستگاه به آینده نزدیک داده شد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر دو ایستگاه عبدل‌آباد و شریعتی تکمیل است در پاسخ به چرایی عدم بهره‌برداری از آن گفت: بنابر تدابیر شهردار تهران پیرو شکایات مردمی و تذکرات اعضای شورای شهر تهران مقرر شده است که ایستگاه مترو بدون نصب پله‌برقی احداث نشود.

مدیرروابط عمومی شرکت متروی تهران و حومه با بیان اینکه درخواست و سفارش ساخت پله برقی ایستگاه‌های مذکور به شرکت مورد نظر داده شده است، اظهارکرد: با این حال پروسه تحویل پله برقی و نصب آن پروسه هزینه‌بری است که به این دلیل نمی‌توان این دو ایستگاه را بازگشایی کرد.

روح‌نواز با اشاره به اصرار اهالی منطقه عبدل‌آباد برای بازگشایی این ایستگاه گفت: به دلیل علاقه و به صرفه بودن استفاده از حمل و نقل ریلی بسیاری از مردم این دو منطقه درخواست بازگشایی این ایستگاه‌ها بدون نصب پله برقی را داشتند؛ اما هنوز تصمیمی در این راستا اتخاذ نشده است.

newsQrCode
برچسب ها: مترو پله برقی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها