دکتر سمیرا یگانهزاد، مدیر گروه فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی درخصوص نحوه تهیه شکلاتهای دندان دوست گفت: فرمولاسیون این شکلاتها به نحوی تهیه شده است که قندهای طبیعی همچون ایزومالت، جایگزین شکر میشوند و این موضوع باعث میشود که مصرف این شکلاتها به دندان آسیب نرسانند.
وی افزود: در واقع این قندهای طبیعی پس از مصرف باعث کاهش «pH» دهان نمیشوند و همین موضوع باعث میشود که باکتریهای مضر که به دندان صدمه میزنند رشد و فعالیت نکنند و دندانها آسیب نبینند.
به گفته استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، شکلاتهای دندان دوست به دلیل آنکه با قندهای طبیعی تهیه شدهاند علاوه بر آن که بعد از مصرف به دندان آسیب نمیزنند ممکن است برای برخی از بیماران دیابتی نیز مفید باشد.
یگانهزاد افزود: مرحله پژوهشی طرح شکلاتهای دندان دوست به پایان رسیده و این طرح یا از طریق شرکت های دانش بنیان پژوهشکده و یا از طریق واحدهای صنعتی مورد تجاری سازی قرار خواهند گرفت.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد