قاتل مسافر، بر دار مجازات

مردی که با همدستی دو نفر از دوستانش مرد مسافری را به انگیزه سرقت اموالش کشته بود، سحرگاه دیروز در زندان شهرستان نوشهر استان مازندران به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۷۲۱۰۹۱

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نوشهر در این باره به جام‌جم گفت: متهم که جابر نام داشت سال 1383 همراه دو نفر از دوستانش مردی را از تهران به عنوان مسافر به مقصد جاده چالوس سوار خودرو کردند و در میانه راه به قصد سرقت اموال، مرد مسافر را به حومه شهر منتقل کردند و یکی از متهمان او را با چاقو کشت و با رها کردن جسد در بیابان و سرقت اموال متواری شدند. در پی این حادثه و گم شدن مرد مسافر، خانواده‌اش با حضور در پلیس آگاهی موضوع را گزارش دادند.

کیومرث حمزه صولتی افزود: با کشف جسد مرد جوان ردپای متهمان فراری به دست آمد و پس از دستگیری به جرمشان اعتراف کردند.

با شکایت اولیای دم متهمان از سوی قضات شعبه 16 دادگاه محاکمه شدند و جابر، متهم ردیف اول پرونده به قصاص و دو همدستش به اتهام معاونت در جنایت به حبس محکوم شدند و رای صادره از سوی قضات شعبه 37 دیوان عالی کشور به تائید رسید.

وی یادآور شد: در ادامه پرونده در اختیار قاضی اجرای احکام دادگستری قرار گرفت و عامل جنایت در آستانه مجازات قرار گرفت. با گذشت ده سال از زمان حادثه، روزگذشته متهم با حضور اولیای دم به دار مجازات آویخته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها