خاطرات دکتر علی لاریجانی - قسمت 255

دوشنبه 29 اسفند 1373 امروز برنامه های صدا و سیما را تا حد زیادی عادی کردیم و لابلای برنامه ها به مناسبت رحلت حاج احمدآقا مطالبی پخش می کردیم تا بتوانیم از صبح سه شنبه اول سال 74 برنامه های عادی عید که تا حدی شاد است پخش نماییم.
کد خبر: ۷۲۰۱۵

شب ساعت 11 به سمت قم حرکت کردیم با خانواده. ساعت یک بعد از نیمه شب به قم رسیدیم.
روز عید در خدمت مادرم بودیم. اخوان هم بودند. سال تحویل به دستور مادرم با یک مجلد قرآن به بیرون خانه رفتم و با خواندن قرآن وارد خانه شدم. با خانواده به حرم رفتیم.
زیارت حضرت معصومه (س) و زیارت مزار شریف شهید مطهری و پدرم و بعد هم به جمکران. در مسجد جمکران نماز حضرت ولی الله اعظم را خواندیم و از حضرت کمک خواستیم که سال جدید را خود راهنمای ما باشد و به منزل مادرم بازگشتیم.
با اخوان به بحثهای علمی و سیاسی توامان پرداختیم. سه شنبه بعدازظهر به سمت تهران حرکت نمودیم. در بین راه با همسرم درباره گذشت زمان در سال قبل سخن می گفتیم.
سال 73 ، سال پرکاری برای من بود. ساماندهی صدا و سیما و پیدا کردن یک استراتژی درست برای آینده ، همزمان حرکت سریع برای ایجاد شبکه های نوین که بتواند در دنیای پر از صدا و تصویر ، جایی برای ایران ایجاد کند.
قطعا مقدار زیادی از مشکلات بر دوش همسر عزیزم بود که درمورد شرایط منزل و ایجاد فضای آرام و رسیدگی به وضع فرزندان تلاش وافر داشت. از او تشکر کردم.
همسرم می گفت ظاهرا پس از پیروزی انقلاب همه سال شما ، همین بود! ببینم سال آینده چه می شود! این هم متلکی از جانب ایشان بود در آغاز سال جدید! فاطمه خانم دخترم می پرسید تعطیلات عید کجا می رویم؛ او علاقه مند بود که چند روزی به مازندران برویم.

خاطرات دکتر علی لاریجانی - قسمت 254
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها