قاسمی: شانس مدال من 100 در صد است

رضا قاسمی سریع‌ترین مرد ایران است. او که رکورددار دوی صد متر کشور محسوب می‌شود، در این رشته در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کند، آیا می‌تواند طلسم دو و میدانی ایران را بشکند و ایران را صاحب مدال در دوهای سرعت کند؟ ما در دوهای استقامتی توسط سجاد مرادی به مدال طلا رسیده‌ایم اما در 100 متر هنوز در حسرت مدال مانده‌ایم، مدالی که یکی از مهم‌ترین مدال‌های رقابت‌ها محسوب می‌شود.
کد خبر: ۷۱۷۱۲۵

قاسمی در مصاحبه با ایسنا، شرط بالا رفتن از سکو را جنگیدن دانست و گفت: «تمام تلاشم را می‌کنم تا در بازی‌های آسیایی مدال بگیرم، زیرا این بازی‌ها جایی برای کسب تجربه نیست و باید برای مدال جنگید.» او درباره سطح بازی‌های آسیایی تصریح کرد: «این بازی‌ها المپیکی در حد آسیاست و مدال آن برای همه ورزشکاران اهمیت دارد و به همین دلیل تمام تیم‌ها و کشورها با قدرت کامل پا به این رقابت‌ها می‌گذارند.

بنابراین من هم تمام تلاشم را می‌کنم تا با آمادگی صددرصدی به این رقابت‌ها بروم و بهترین مدالی را که می‌توانم، به دست بیاورم.

امیدوارم کاروان ایران بخصوص دوومیدانی نتایج خوبی را در اینچئون بگیرد و علاوه بر کسب مدال‌های رنگارنگ، در رده‌بندی کلی بازی‌های آسیایی نیز مقام خوبی را به دست بیاوریم.» او درباره رکورد و حریفان اصلی‌اش در اینچئون گفت: «آخرین رکوردی که در ماده 100 متر زدم، 10 ثانیه و 20 صدم ثانیه بود که به نظرم برای کسب مدال اینچئون رکورد خوبی است هر چند دونده قطری در آخرین رقابتی که شرکت کرده است، رکورد بهتری زده است. اما به نظرم کسب مدال من صددرصد است و به احتمال زیاد هم مدال نقره یا برنز را به دست می‌آورم، زیرا دونده قطری رکورد خوبی را زده و از نظر زمان تفاوت زیادی با دیگر حریفان دارد. البته دونده قطری، نیجریه‌ای ـ آمریکایی است که برای تیم ملی قطر مسابقه می‌دهد.

مهم‌ترین رقبای من از کشورهای قطر، چین، ژاپن و عمان هستند که هرکدام از آنها در رقابت‌هایی که داشتند 100 متر را در زمان خوبی دویده‌اند. بنابراین رقابت سختی پیش روی من است، با این حال امید بسیاری دارم که مدال اینچئون را به دست بیاورم.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها