دختر جوان وقتی متوجه شد ، قادر به پرداخت بدهی 5 میلیون تومانی خود به جوان فوتبالیست نیست ، 2 شرور را اجیر کرد تا او را کتک بزنند.
کد خبر: ۷۱۵۴۶
فوتبالیست جوان وقتی از سوی 2 شرور مورد حمله قرار گرفت ، متوجه شد آنها از سوی دختر جوانی اجیر شده اند که پیش از این از وی 5 میلیون تومان طلب داشت . این جوان پس از مجروح شدن و سرقت اموالش ، با مراجعه به دادسرای جنایی ، شکایت خود را مطرح کرد. وی در اظهارات خود گفت : چندی پیش با دختر جوانی به نام حدیث آشنا شدم. او پس از مطرح کردن مشکلات خانوادگی اش ، از من 5 میلیون تومان پول خواست و چون نمی توانستم از او بابت پولی که پرداخت می کنم مدرک بگیرم صدای او را ضبط کرده و این پول را به او پرداخت کردم.
انکار
شاکی در ادامه گفت : چندی بعد وقتی طلبم را خواستم ، حدیث بدهی خود را انکار کرد و زمانی که متوجه شد صدای او را ضبط کرده ام ، 2 نفر را به سراغم فرستاد و آنها با ضرب و جرح از من نوار مکالمه را می خواستند.