فعالیت 8000 واحد صنعتی آلاینده در تهران

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران از فعالیت 8000 واحد صنعتی آلاینده در استان تهران خبر داد و گفت: این صنایع باید در آینده نزدیک به شهرک‌های صنعتی خارج از تهران منتقل شود.
کد خبر: ۷۱۴۰۳۲

به گزارش فارس، نعمت‌الله ترکی در دومین جلسه کارگروه اقتصادی استان تهران که با حضور دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه با ایجاد منطقه ویژه اقتصادی ورامین موافقت شد و قرار است در جلسات آینده جزئیات حضور صنایع در این شهرک بررسی شود.

وی با بیان این‌که شهرک‌های صنعتی موظف شدند طی یک ماه آینده مستندسازی لازم را ارائه دهند تا مصوبه آن به امضای استاندار تهران برسد، افزود: شهرک‌های صنعتی در عباس‌آباد، شمس‌‌آباد، فیروزکوه و ورامین در حال احداث است و به لحاظ محدودیت شهرک‌های صنعتی، مقرر شد صنایع های‌تک و واحدهای صنعتی غذایی در اولویت قرار بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها