فریاد حمام باغ‌لله کرمان به گوش کسی نمی‌رسد

ویرانی بنای تاریخی در فاضلاب شهری + عکس

سرو کوهی جیرفت در آستانه انقراض

یک عضو هیات علمی دانشگاه کرمان از انقراض درخت سرو کوهی(ارس) در ارتفاعات شهرستان جیرفت خبر داد و گفت: مسئولان نسبت به این موضوع کاملا بی‌تفاوت هستند و هیچ اقدامی نمی‌کنند.
کد خبر: ۷۱۳۱۰۷
سرو کوهی جیرفت در آستانه انقراض

حمید محمدی با بیان این که برای درختان سرو کوهی باید برنامه‌ریزی شود، افزود: محیط زیست باید اقدامات لازم را انجام دهد تا فاجعه‌ چند سال پیش شمال کشور رخ ندهد. در آن زمان یکی از کارشناسان که مطالعاتی روی برخی درختان بلوط یا زینتی دیگر انجام داده بود، اعلام کرد که یک نوع قارچ وجود دارد و ممکن است که همه‌ گیاهان را در بر گیرد، اما مسئولان توجهی به آن نکردند، دو، سه سال بعد این بیماری همه‌گیر شد و بسیاری از گیاهان به این قارچ آلوده شدند، به طوری که اکنون شاهد از بین رفتن گیاهان و درختان زیادی در این منطقه هستیم و البته مسئولان زمانی به فکر افتادند که خیلی دیر شده بود.

این گیاه‌شناس گفت: ارس‌های این منطقه نیز با سن بالایی که دارند در حال خشک‌شدن هستند و لازم است مطالعاتی در این زمینه آغاز شود و نوع قارچی که باعث خشکیدن این ارس‌ها شده، شناسایی شود. ‌(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها