بررسی لایحه 2 فوریتی مبارزه با رشوه در شهرداری

اعضای شورای شهر تهران در جلسه روز گذشته خود پس از شنیدن گزارش کمیسیون سلامت و خدمات شهری درخصوص مرگ علی چراغی که در آن دلیل اصلی این حادثه باج‌خواهی عوامل پیمانکار اعلام شده بود، شهرداری را ملزم کردند هر چه زودتر لایحه دوفوریتی مبارزه با فساد و رشوه‌خواری را به شورای شهر تهران ارائه کند.
کد خبر: ۷۱۰۱۶۴

به گزارش ایلنا، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: از آنجا که قتل علی چراغی بابت باج‌خواهی عوامل پیمانکاری بوده است، پیشنهاد می‌کنم شهرداری ملزم به ارائه لایحه‌ای دوفوریتی درخصوص مبارزه با فساد و رشوه به شورای شهر شود.

رحمت‌الله حافظی در واکنش به توضیحات معاون شهردار درباره مرگ علی چراغی، با اشاره به این‌که رشوه و باجگیری در شهرداری و دفا‌تر خدمات الکترونیکی از سوی پیمانکاران بیداد می‌کند، افزود: این‌که بگویید تخلف را اطلاع دهید ما رسیدگی می‌کنیم معنای مدیریت جهادی نمی‌دهد، زیرا جریمه تخلف باید آن‌قدر سنگین باشد تا زمینه رشوه‌گیری فراهم نشود و معلوم نیست تا کی باید جان و مال مردم تحت‌تاثیر چنین مشکلی قرار بگیرد.

گزارش شورا از نصب دکل‌های مخابراتی غیرمجاز

در ادامه این جلسه رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز با اشاره به حادثه اخیر سقوط دکل مخابراتی، گفت: شرکت‌های ارتباطی گاهی تصمیم می‌گیرند یک دکل را بدون تائید کمیسیون نصب کنند و دکلی که روز یکشنبه سقوط کرد نیز براساس مقررات نصب آن غیرمجاز بوده است.

به گزارش ایسنا، معصومه‌ آباد توضیح داد: دو ماه پیش شاهد سقوط یکی از دکل‌های مخابراتی در خیابان ثنایی بودیم که به دلیل رعایت نکردن استانداردهای لازم سقوط کرد و روز یکشنبه نیز دکلی سقوط کرد که نصب آن برابر مقررات نبوده است و این در حالی است که درباره احتمال سقوط این دکل دو بار اخطار داده شده بود که این دکل غیرمجاز است و باید تعیین تکلیف شود.رضا تقی‌پور سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه توضیحات آباد تاکید کرد: آیین‌نامه‌ای برای تنظیم مقررات مربوط به دکل‌ها در نظر گرفته شده که بزودی به شورای شهر تهران ارسال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها